Om Helseportalen

Velkommen til Helseportalen – en blog om sundhed og velvære.

Målet med Helseportalen er at inspirere dig til et sundere liv.

Sundhed og helse er in, og det vrimler med informationer om det sunde liv. Det er nemt at blive forvirret og dermed miste motivationen for at forbedre sin egen sundhed.

Helseportalen er din guide ind i helse-junglen. Med personlige, vedkommende og let forståelige indlæg får du en løbende strøm af de allerbedste tips og mest interessante informationer indenfor sundhed og helse. Således kan du dagligt få nye input og blive holdt til ilden uden at blive miste overblikket undervejs.

På Helseportalen finder du masser af spændende artikler om sundhed, skønhed og helse. Du finder lækre madopskrifter, sparetips og effektive træningsformer. Se for eksempel vores mange opskrifter på hjemmelavede skønhedsprodukter, der er både billige, effektive og 100 % naturlige. Du kan også læse om stress, alternativ behandling, slankekure, motion og meget mere.

På Helseportalen er vi ikke eksperter. Vi bruger bloggen til at dele vores erfaringer, gode råd og personlige oplevelser med dig. Det er vores opfattelse, at en personlig beretning ofte giver den største inspiration og lyst til at komme i gang med det sunde liv. At vi ikke er eksperter betyder samtidig, at de informationer du finder på bloggen ikke er videnskabeligt dokumenteret, og at vi således ikke kan drages til ansvar for indholdet.

Vi håber, at du får masser af glæde af helseportalen – og finder netop den inspiration, som får dig i gang med et sundere og gladere liv. Rigtig god fornøjelse!

Leave Comment