Category Naturkosmetik

Naturkosmetik – slip for kunstige tilsætningsstoffer

20 maj, 07:00, by Redaktionen Tags:

Vidste du, at hvis du bruger læbestift hver dag, så vil du i løbet af et år have spist en hel læbestift!

Alt hvad vi smører i ansigtet og på kroppen bliver langsomt optages – præcis som når vi spiser noget. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke produkter vi vælger. Naturkosmetik er fremstillet af naturlige ingredienser såsom mineraler, hvid te, grøn te, rød te, sojabønner, ler, naturlige olie, plentedele, æteriske olier med videre. Vælger du naturkosmetik, slipper du således for kemiske stoffer, parabener og lignende.

Det er dog vigtigt at fremhæve, at naturkosmetik ikke er det samme som allergivenlig kosmetik. Du kan ligeså vel opleve allergiske reaktioner overfor naturkosmetik som overfor syntetisk kosmetik. Der er heller ingen garanti for en højere kvalitet eller bedre funktionalitet. Den store fordel er, at du skåner din krop for skadelige, kemiske ingredienser og kunstige tilsætningsstoffer.

mid banners in subpages are coming here soon

Kosmetik – lav din egen

26 april, 07:00, by Redaktionen Tags:,

Hjemmelavet kosmetik er både billigere, sundere og sjovere end det, man kan købe i butikkerne. Få en hyggelig søndag med veninderne og lav jeres helt egen ansigtscreme, shampoo, læbepomade eller måske en dejlig vitaminkropsolie.

urtegaarden.dk finder du både opskrifter og ingredienser.

Rigtig god fornøjelse!

mid banners in subpages are coming here soon